Fórmula 1

Sebastian Vettel recupera el nivell i domina la tercera sessió d'entrenaments lliures d'Hongria

Sebastian Vettel ha recuperat les bones sensacions i ha acabat marcant la millor volta del dia en la tercera sessió d'entrenaments lliures d'Hongria. L'alemany, amb un registre d'1.21.168 amb pneumàtics supertous, ha deixat Fernando Alonso lluny, a més de tres dècimes. Aquest cop Hamilton només ha pogut ser setè, i l'han precedit Button, tercer, Webber, Massa i Rosberg. L'anglès, però, conserva el millor temps fins ara en el Gran Premi d'aquest any d'Hongria, amb un crono d'1.21.018. El català Jaume Alguersuari ha pogut provar-se amb diferents compostos de pneumàtics, i ha situat el seu Toro Rosso a la dissetena plaça. A les 13.55 h començarà la transmissió (per TV3 i Esport3.cat) de la qualificació oficial d'aquest Gran Premi, on s'establirà la graella definitiva de sortida.

Actualitzat
Per primer cop en aquest Gran Premi, els pilots han pogut gaudir de bon temps i una temperatura alta de la pista. Amb aquestes condicions, que probablement es trobaran en la cursa d'aquest diumenge, els pilots han començat la sessió provant els compostos de goma més durs. Els Red Bull, amb Vettel primer i Webber segon, han estat els més ràpids durant la sessió i s'han vist desbancats per Fernando Alonso quan aquest ha fet el seu millor temps ja amb els pneumàtics supertous. El temps d'1.21.469, però, ha estat superat per Vettel en els darrers minuts de la sessió, que ha recuperat el bon nivell de la primera part del campionat, on dominava les sessions d'entrenaments amb solvència.

L'alemany, però, té ara més a prop els Ferrari de Fernando Alonso i el McLaren de Lewis Hamilton, que en aquesta sessió ha estat fent proves en el seu monoplaça i només ha estat setè. El britànic conserva el millor temps del cap de setmana, amb l'1.21.018 que va aconseguir en els segons lliures.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut