Scott Dixon
Motor

Scott Dixon es proclama campió de la Fórmula Indy per sisena vegada

Francesc RosésActualitzat

El pilot neozelandès Scott Dixon s'ha proclamat campió de la temporada d'Indycar, en classificar-se tercer en la cursa que s'ha disputat a Sant Petersburg i que ha guanyat precisament el seu rival més directe pel títol, Josef Newgarden.

Ha estat la sisena victòria en l'especialitat de Scott Dixon, pilot de l'equip de Chip Ganassi, amb què continuarà la propera temporada juntament amb Jimmie Johnson, destacat a les sèries Nascar, amb set campionats, i que debutarà en aquesta especialitat.

Patricio O'Ward ha acabat segon en la cursa darrere de Newgarden, mentre que Àlex Palou ha hagut de fer una aturada suplementària a 5 voltes del final perquè s'estava quedant sense carburant. El pilot català ocupava en aquell moment el cinquè lloc, en lluita pel podi, després d'haver estat primer a la cursa durant uns moments. Palou, tretzè classificat al final, ha estat el millor entre els debutants.

L'anècdota de la jornada l'ha protagonitzat el cotxe de seguretat pilotat per Oriol Servià, que s'ha quedat sense gasolina en la seva darrera intervenció, cosa que ha obligat els pilots en pista a anar a poc a poc sense la presència del "pace car".

Anar al contingut