Barça

Saviola: "De jugadors, ja vèiem en Xavi un tècnic al terreny de joc"

En una entrevista a TV3, l'argentí explica com veu el de Terrassa com a tècnic del Barça i quin joc faran els blaugranes a partir d'ara

Laura Brugués SalóActualitzat

Xavi va ser el jugador que va fer més passades de gol a Saviola, quan van coincidir al Barça. En aquella època, els companys d'equip ja veien en Xavi un entrenador, tal com ha recordat l'argentí en una entrevista a TV3.

"Sempre el vam veure com un tècnic al terreny de joc. De la manera que ell jugava, semblava que ja ho tenia tot esquematitzat a dins del cap", explica Saviola

En aquest sentit, Saviola explica que "Xavi era un estrateg dins del terreny de joc i, per això, li serà més fàcil fer de tècnic, per ser d'aquesta manera i tenir tants coneixements a dins del camp".

De la bona connexió al terreny de joc entre Xavi i Saviola i de compartir habitació en les concentracions, en va sorgir una amistat que encara mantenen. Parlen molt de futbol i l'argentí té clar quin Barça veurem amb Xavi.

"A ell li agradava el bon joc, que els jugadors  tècnicament siguin bons, equips protagonistes que prenguin la iniciativa, equips que surtin des del darrere, i realment va ser això com a jugador i, per això, també com a tècnic, hem vist que els seus equips jugaven a un toc, hi havia desmarcades i moltes possibilitats de gol a cada partit."

Anys després de marxar del Barça, Saviola va jugar al Benfica, pròxim rival dels blaugrana. El partit serà una prova de foc per a Xavi entre dos equips que batallen per la segona plaça de grup a la Champions.

"El Benfica té un tècnic com Jorge Jesús que jo he tingut i al qual també agrada el bon joc, com al Barça. Veurem un partit emocionant, molt vistós, un partit en què els dos equips també estan necessitats de victòria i veurem un bon espectacle", finalitza Saviola.

Establert a Andorra amb la família, Saviola gaudeix del clima i sempre que pot va al Camp Nou a veure el Barça.

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut