Copa

Rubi: "Espero que no ens afecti el que ens ha passat en els últims cinc minuts"

L'entrenador blanc-i-blau lamenta que el Vila-real hagi aconseguit empatar quan perdia per 0 a 2 a les acaballes de l'enfrontament

Actualitzat

Rubi ha comparegut en roda de premsa després de l'empat a 2 que ha aconseguit l'Espanyol a l'Estadi de la Ceràmica en el partit d'anada dels vuitens de final de la Copa.

"Hi ha hagut distraccions al final. Hem tingut un rival que pressionava, que anva perdent dos zero i ha fet entrar jugadors frescos. La pena és no anar-nos-en amb un resultat millor, però si ens treuen la pilota no sabem gestionar el partit. I això cal millorar-lo. El Vila-real ha tingut alguna ocasió durant el partit, però el control era nostre."

 

El tècnic blanc-i-blau té clar que hauran de treballar de valent per sentenciar l'accés als quarts de final i que, a la tornada, no hi haurà marge per l'error.

"L'eliminatòria està totalment oberta. El que guanyi, passarà. Està al cinquanta per cent. És una pena el que ens ha passat al final. Espero que no ens afecti psicològicament el que ens ha passat en aquests últims cinc minuts. Ens tocarà treballar fort."

ARXIVAT A:
Rubi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut