Sandro Rosell
Sandro Rosell no ha volgut fer cap porra.
Barça

Rosell demana a l'afició un comportament modèlic, ja que "els jugadors i el tècnic, en actitud, ja són campions"

El president del F. C. Barcelona, Sandro Rosell, no ha volgut pronosticar quin serà el resultat del partit d'aquest vespre, en què Barça i Madrid lluitaran per ser campions de la Copa del Rei. Rosell ha dit que en una final pot passar de tot, i ha assegurat que mai més farà una porra perquè ja ha après la lliçó. En una entrevista concedida al programa "El matí de Catalunya Ràdio", Rosell ha demanat a l'afició blaugrana que segueixi l'exemple dels jugadors i del tècnic blaugrana, ja que "són un model en actitud i comportament".

Actualitzat
El president blaugrana, que creu que serà un partit amb la tensió que correspon, sobretot sobre el terreny de joc, ha titllat l'equip blaugrana com a "campions ja en actitud i com a persones", en això "ja som campions", ha dit Rosell, qui ha assegurat, a més, que amb la directiva madridista hi ha una bona relació institucional.

Rosell creu que cada equip jugarà amb el seu estil característic, el Barça tocarà la pilota i jugarà a l'atac, i "el Madrid, amb més contenció". Pel que fa a l'onze que sortirà de titular sobre la gespa de Mestalla, confessa que no té cap exclusiva: "Mai no pregunto a Guardiola sobre aspectes futbolístics". Així doncs, no ha pogut desvelar si el capità Puyol jugarà o no aquesta nit la gran final.

Demana a l'afició que doni exemple, com els jugadors i l'entrenador, campions amb seny, que demostrem que som un país amb seny.

Porra??? Mai més en faré cap, ha assegurat. "Visca el Barça", ha conclòs.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut