Barça

Guardiola: "El Barça sortirà a atacar, jugarà amb Pinto i deu homes més"

Guardiola té molt clar que no vol escalfar l'ambient, i més quan es tracta de partits com aquests, amb tanta afició desplaçada i quan s'enfronten dos eterns rivals: "Tots els jugadors del Reial Madrid i del Barça som un exemple en actitud i comportament", va dir el tècnic. El de Santpedor no té clar encara si farà jugar Puyol o no, però el que sí que és segur és que els seus homes sortiran a atacar: "Els partits, com més importants són, més m'agrada atacar, és el que m'han ensenyat aquí des de petit, i és el que m'agrada". A més, va voler acabar amb qualsevol dubte sobre qui ocuparà la porteria a Mestalla: "Jugaran Pinto i deu més".

Actualitzat
Josep Guardiola va sortir a la roda de premsa disposat a no escalfar el partit, i és que "només hi ha en joc un títol. Res més". Pel tècnic blaugrana, "la final de Copa no és el partit de l'any", a més no creu que sigui quin sigui el resultat, aquest partit canviï la història del futbol. El que té clar és que els seus homes sortiran a l'atac, ja que en els partits importants, és quan més li agrada atacar. A més, per frenar jugadors com Pepe, també té clar el que s'ha de fer: "moure més ràpid la pilota, és la solució. L'àrbitre en tot cas és qui ha de jutjar les accions".

Quan se li va preguntar sobre la tàctica de Mourinho en el partit de dissabte, Guardiola no va voler fer cap valoració: "no jutjaria mai com juga un col·lega meu, mai". Guardiola no va dir quin Madrid s'espera, tot i que va reconèixer que ja s'imaginava que el Madrid jugaria dissabte com l'Inter.

Pel que fa a Puyol, el tècnic va explicar que "s'ha entrenat a banda, però a bon ritme", i serà a última hora quan decidiran si juga o no.  

En relació amb la polèmica sobre la possible picabaralla que hi va haver als passadissos del Bernabéu entre Piqué i Pepe, el tècnic va dir que el català li ha assegurat que no va provocar Pepe amb les declaracions que es rumoregen, i assegura que es creu el seu jugador abans que els diaris.

Segons Guardiola, la final la guanyarà "qui imposi les seves virtuts".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut