Barça

El Barça viatja aquest matí amb tots els disponibles, els lesionats i els jugadors del B que han participat en aquesta Copa

El Barça al complet viatja aquest matí cap a València, on ja hi és el Madrid. L'equip blaugrana va fer ahir l'últim entrenament a la Ciutat Esportiva. A hores d'ara Guardiola ja deu tenir clar l'equip que farà jugar davant el Reial Madrid, però de moment ha convocat tots els disponibles. El dubte més important és el de Carles Puyol, dubte que no es desvelarà fins a última hora, tot i que sembla que el capità i Adriano estaran a punt per al partit. Abidal i Bojan, lesionats, també viatjaran avui amb l'equip, com també ho faran els jugadors del B que han participat en aquesta Copa (Nolito, Miño, Montoya i Jonathan dos Santos).

Actualitzat
Josep Guardiola va convocar ahir tots els jugadors disponibles, entre ells Carles Puyol i Adriano Correia, amb vista a la final de Copa del Rei d'aquesta nit a Mestalla contra el Reial Madrid. Puyol i Adriano van haver de retirar-se amb problemes físics de diversa índole del partit de dissabte passat al Bernabéu, però sembla que tots dos estaran en condicions amb vista a la final. Tot i així, Guardiola ha alertat que no decidirà si Puyol juga o no fins a última hora.

A la convocatòria, el tècnic també va incloure aquells jugadors de l'equip filial que han participat en alguna eliminatòria (Nolito, Montoya, Jonathan dos Santos i Miño), a més de Thiago i Fontàs. Els únics que no poden viatjar són Sergi Roberto i Marc Bartra, convocats amb la selecció sub-20. A l'expedició, a la qual s'integraran tots els auxiliars del primer equip, també s'integraran els dos únics jugadors que el Barça té de baixa: el defensa Éric Abidal i el davanter Bojan Krkic.

La llista de convocats la formen: Valdés, Pinto, Alves, Mascherano, Piqué, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Messi, Jeffren, Keita, Sergio, Pedro, Milito, Maxwell, Afellay, Adriano, Fontàs i Thiago.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut