Espanyol

Rosales: "Estem enfocats a fer un bon partit al Camp Nou"

El lateral veneçolà de l'Espanyol diu que afronten el derbi del Camp Nou com una oportunitat de sumar un triomf que els permeti acabar bé el tram final de la temporada

Actualitzat

El lateral veneçolà de l'Espanyol, Roberto Rosales, ha assegurat en roda de premsa després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que afronten el derbi d'aquest dissabte contra el Barça al Camp Nou com una oportunitat de sumar un triomf que els permeti acabar bé el tram final de la temporada.

"Estem enfocats a fer un bon partit al Camp Nou. Sabem el que significa per a nosaltres perquè seria un punt d'inflexió per acabar la Lliga de la millor manera i això és el que intentarem".

Rosales també ha explicat que el conjunt blanc-i-blau té plantilla per competir contra qualsevol rival, inclòs el Barça, però és conscient de la dificultat de guanyar a l'estadi blaugrana.

"No hem de cometre errors i la clau estarà en la feina d'equip. Sabem la dificultat de guanyar aquí. El Camp Nou és l'escenari ideal per al següent partit i volem seguir mostrant un bon rendiment". 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut