Fórmula 1

Ron Dennis hauria convidat Alonso a deixar McLaren

Els rumors al voltant del futur de Fernando Alonso a l'equip McLaren no paren de créixer. El polèmic desenllaç del GP d'Hongria ha desfermat tota mena d'especulacions sobre la continuïtat del campió asturià en l'escuderia dirigida per Ron Dennis. Aquest dimarts, el diari "The Times" assegura que el màxim responsable de McLaren hauria convidat Alonso a deixar l'equip si continua entestat a barallar-se amb Lewis Hamilton. Segons el diari anglès, Ron Dennis estaria tip de l'actitud dels dos pilots oficials.

Actualitzat

La crisi oberta a McLaren continua esquerdant els fonaments de l'escuderia anglesa i sembla que la controvèrsia generada al pàdoc d'Hungaroring amenaça amb conseqüències de llarg abast. El diari "The Times" informa que Ron Dennis ha donat via lliure a Alonso perquè deixi l'escuderia a finals de la temporada si continua el seu malestar dins de l'equip.

Segons fonts ben informades citades pel rotatiu anglès, el màxim responsable de McLaren hauria dit a l'asturià que estan farts d'ell i que, per tant, té totes les portes obertes per marxar. Segons la mateixa font, Ron Dennis estaria tip dels seus dos pilots.

Després que fos el mateix Alonso qui alimentés els dubtes sobre el seu futur, de ser certa aquesta informació el pilot asturià podria començar a negociar un nou contracte amb alguna altra escuderia. Cal recordar, però, que Alonso té contracte amb McLaren fins al 2009 a raó de 15 milions d'euros.

El destí d'Alonso en cas que deixés la seva actual escuderia podria passar per Ferrari, sempre que Jean Todt abandonés l'equip italià i amb ell marxés Felipe Massa; per Renault, que li obriria les portes de bat a bat en marxar Giancarlo Fisichella, o per d'altres equips com BMW, encara que aquesta possibilitat és més remota.

 

Anar al contingut