Barça

Robert Fernández confirma que Aleix Vidal es queda al Barça i no marxarà al mercat d'hivern

El secretari tècnic blaugrana ha confirmat la continuïtat del lateral català després de recollir en nom de Luis Enrique el trofeu de millor entrenador de l'any en la 69a gala dels premis "Mundo Deportivo"

Actualitzat

El secretari tècnic del Barça, Robert Fernández, ha confirmat que Aleix Vidal es queda a la plantilla blaugrana i no se n'anirà en el mercat d'hivern. Robert ho ha assegurat després de recollir en nom de Luis Enrique el trofeu de millor entrenador de l'any durant la 69a gala dels premis "Mundo Deportivo".

"Aleix Vidal es queda. Estem molt contents amb ell. Va tenir un inici de temporada molt complicat, però ha canviat la dinàmica i Luis Enrique està encantat de comptar amb ell", ha afirmat en resposta a Carlos Latre, un dels presentadors de la gala.

Amb aquesta confirmació per part de Robert Fernández, es posa punt final al futur immediat d'Aleix Vidal, que estava en totes les travesses per deixar el club blaugrana en aquest mercat d'hivern, però que, amb les seves últimes bones actuacions, ha convençut Luis Enrique.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut