Ricky Rubio en una imatge d'arxiu (Reuters)
Bàsquet

Ricky Rubio: "Me'n vaig als Suns perquè vull tenir més minuts"

El base del Masnou ha parlat sobre el rol que espera tenir en el seu nou equip de l'NBA, els Phoenix Suns, durant un acte de la seva Fundació

Actualitzat

Ricky Rubio ha parlat sobre el rol que espera tenir en el seu nou equip de l'NBA, els Phoenix Suns, durant un acte de la seva Fundació:

"Me'n vaig a un equip aspirant a play-off per tenir més protagonisme. Soc en el que podria ser un dels meus millors anys tant mentalment com físicament i necessitava un projecte on tenir més minuts."

 

El base del Masnou ha mostrat aquest divendres la seva vessant més solidària, i és que el crac del bàsquet ha presentat el projecte Luca a l'Hospital de la Vall d'Hebron, a Barcelona, amb què vol transmetre il·lusió a nens malalts de càncer, portant-los a veure un partit de l'NBA. El març passat, Rubio va convidar -al Madison Square Garden- Luca de la Vega, un nen de 12 anys diagnosticat d'aquesta malaltia, per veure un New York Knicks-Utah Jazz. Ara vol repetir l'experiència. Els pròxims tres escollits -el Kyle, l'Ona i l'Erik- aniran a un partit dels Phoenix Suns, equip on jugarà Rubio la pròxima temporada.

Anar al contingut