Ricky Rubio, vigilat per dos jugadors dels Washington Wizards (Reuters)
Bàsquet

Ricky Rubio brilla a l'NBA i Pau i Marc Gasol també obtenen victòries destacades

El base del Masnou anota 22 punts i reparteix 19 assistències en el triomf dels Minnesota Timberwolves sobre els Washington Wizards (119-104)

Actualitzat

No és habitual que els tres representants catalans a l'NBA juguin la mateixa nit, i quan ho fan no és freqüent que tots tres guanyin. Aquesta vegada ha estat així, i han obtingut, a més, triomfs força importants per als objectius quye persegueixen.

És el cas de Pau Gasol, que ha contribuit a la victòria dels San Antonio Spurs sobre els Atlanta Hawks (107-99)  amb 13 punts i 10 rebots per firmar un nou doble-doble. Amb aquest resultat, fonamentat sobretot en els 31 punts de Kawhi Leonard, els Spurs es col·loquen co-líders de la Conferència Oest juntament amb els Golden State Warriors, que han anat comandant la classificació durant tota la temporada. A un mes per al final, els texans ho tenen molt bé per acabar la fase regular com el millor equip de la competició.

També Marc Gasol té motius per estar satisfet o almenys per respirar alleujat, després que els Memphis Grizzlies hagin trencat una ratxa de cinc derrotes consecutives guanyant els Milwaukee Bucks (113-93). El de Sant Boi ha anotat aquesta vegada 13 punts, ha capturat 7 rebots i ha repartit 7 assistències. No ha estat la seva millor actuació individual, però en l'aspecte col·lectiu els Grizzlies han sortit reforçats.

Estel·lar Ricky

Qui té més motius per estar satisfet, però, és Ricky Rubio, que ha ofert un autèntic espectacle de visió de joc. Fins a 19 assistències ha repartit el base del Maresme, acompanyats de 22 punts per completar la seva millor actuació a l'NBA. Ho ha fet, a més, amb victòria del seu equip, els Minnesota Timberwolves, sobre els Washington Wizards (119-104). Els Wolves estan protagonitzant un final de temporada notable, que possiblement arriba un pèl tard per disputar els "play-offs". Ricky ha superat el seu registre anotador de la temporada i la millor marca de la seva carrera a l'NBA pel que fa a assistències repartides. Les 19 passades suposen també el rècord històric d'un jugador dels Timberwolves. 

Resultats de la jornada: 

Sacramento Kings - Orlando Magic,  120 - 115
Toronto Raptors - Dallas Mavericks, 100 - 78
Charlotte Hornets - Chicago Bulls,  109 - 115
Utah Jazz - Los Angeles Clippers, 114 - 108
Memphis Grizzlies - Milwaukee Bucks, 113 - 93
San Antonio Spurs - Atlanta Hawks,  107 - 99
Minnesota Timberwolves - Washington Wizards, 119 - 104
Denver Nuggets - Los Angeles Lakers, 129 - 101
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut