Cristiano Ronaldo, envoltat de jugadors de l'Apoel de Nicòsia (EFE)

El Reial Madrid tomba l'Apoel de Nicòsia sense gairebé despentinar-se en el seu debut a la Champions (3-0)

Un doblet de Cristiano Ronaldo i un gol de tisora de Sergio Ramos han donat la plàcida victòria davant del conjunt xipriota

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El Reial Madrid ha inaugurat la temporada 2017-18 de la Lliga de Campions amb una golejada davant de la ventafocs del seu grup, l'Apoel de Nicòsia (3-0).

La festa entre els aficionats concentrats a les grades del Santiago Bernabéu ha començat abans del xiulet inicial amb una enorme pancarta amb el lema "camí cap a la tretzena".

La primera ocasió ha estat per als xipriotes quan l'espanyol Roberto Lago ha enviat una canonada des de fora de l'àrea després que ha obligat Keylor Navas a treure unes mans providencials per evitar el gol davant d'un Bernabéu que s'ha quedat mut.

Però, un minut després, els crits i les celebracions han sonat amb molta força i és que Cristiano Ronaldo s'ha encarregat d'obrir la llauna en rematar una passada de la mort servida per Gareth Bale (1-0).

La mala notícia per als blancs, però, és que Kovacic s'ha lesionat tot sol i s'ha vist obligat a abandonar la gespa. Toni Kroos l'ha substituït.

El partit ha arribat al descans, contra tot pronòstic, amb l'ajustat 1-0 en el marcador, cosa que s'ha traduït amb certa ansietat entre els jugadors blancs que veien com al vigent campió d'Europa se li resistia un dels equips candidats a quedar eliminats en la fase de grups.

Només començar la segona part, Cristiano Ronaldo ha xutat la pilota al travesser i ha rebotat just a sobre de la línia de gol. El portuguès s'ha enfadat molt amb l'àrbitre assistent de porteria que li assegurava repetidament que no havia entrat. Instants després, la tecnologia del videoarbitratge ha confirmat que la decisió era encertada.

Els homes de Zidane no s'han deixat endur pels nervis i pocs minuts després, ha arribat el segon del Reial Madrid. Aquest cop en forma de penal que ha transformat el davanter portuguès després que l'àrbitre considerés que Roberto Lago havia rebutjat la pilota amb la mà (2-0).

El tercer no s'ha fet esperar, Sergio Ramos ha marcat de tisora al primer toc aprofitant l'assistència de cap que li ha fet, de nou, Gareth Bale (3-0).

Ronaldo ha vist com el jutge de línia aixecava la bandera assenyalant fora de joc instants després d'enviar la pilota al fons de la xarxa en una de les jugades d'atac dels blancs. En el temps afegit, Mayoral també ha vist com li anul·laven un gol que ha marcat també perquè el portuguès li havia passat la pilota en posició incorrecta.