ESPANYOL

RDT i Diego López, dos jugadors de premi

Els dos referents de l'Espanyol, Pitxitxi i Zamora del curs passat a Segona. Messi ha rebut el trofeu Pitxitxi al màxim golejador de la temporada passada a la Primera Divisió

Redacció E3Actualitzat

Raúl de Tomás i Diego López han estat guardonats pel registres del curs passat a Segona. En la gala organitzada pel diari Marca, RDT ha rebut el trofeu Pitxitxi, al màxim golejador de la categoria, i també el trofeu Zarra, com a golejador espanyol més destacat: la recompensa a les 23 dianes (quatre de penal) que va firmar per donar forma a l'ascens del conjunt de Vicente Moreno.

Per la seva part, Diego López ha estat reconegut com a Zamora de la Divisió de Plata, després d'encaixar només 25 gols en 40 partits i superar amb un coeficient millor Manolo Reina (Mallorca) i Mariño (Sporting).

 

El rol destacat del tots dos jugadors s'està mantenint en el retorn a Primera. De Tomás ja ha anotat set gols aquest curs, mentre que Diego, als seus 40 anys, viu una segona joventut: acumula sis porteries a zero en catorze jornades, és el porter amb més parades (59) i, a més, també és el porter amb un percentatge d'encert més gran (80%). Estadístiques per donar solidesa a un Espanyol instal·lat a tan sols a quatre punts de les places europees i que pot presumir de ser l'únic equip capaç de derrotar el Reial Madrid en el que portem de temporada.

Per la seva banda, Messi ha rebut el trofeu Pitxitxi al màxim golejador de la temporada passada a la Primera Divisió.

Anar al contingut