Rafinha va reaparèixer contra l'Espanyol en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei (EFE)
Barça

Rafinha jugarà cedit a l'Inter de Milà fins a final de temporada

El FC Barcelona ha tancat l'acord definitiu de cessió amb el club italià, que tindrà una opció de compra no obligatòria xifrada en 35 milions d'euros més tres en variables. Aquesta opció serà obligatòria si l'Inter es classifica per a la pròxima edició de la Lliga de Campions.

Actualitzat

Rafinha Alcántara jugarà cedit a l'Inter de Milà fins a final de temporada. El FC Barcelona ha tancat l'acord definitiu de cessió amb el club italià, que tindrà una opció de compra no obligatòria xifrada en 35 milions d'euros més tres en variables. Aquesta opció serà obligatòria si l'Inter es classifica per a la pròxima edició de la Lliga de Campions.

Després de nou mesos de baixa per una lesió al menisc del genoll, el migcampista brasiler va reaparèixer amb el Barça en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra l'Espanyol al RCDE Stadium.

Tot i aquesta efímera reaparició de blaugrana, Rafinha volia disposar de més minuts per tenir opcions de poder disputar el Mundial de Rússia amb la "canarinha" i la seva opció prioritària era marxar a l'Inter, que finalment s'ha fet amb els seus serveis després d'una llarga negociació entre tots dos clubs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut