Eusebio ha dirigit l'entrenament l'endemà de la derrota a Valladolid (@GironaFC)
Girona

Quique Cárcel: "La idea del club és que Eusebio continuï dirigint l'equip"

El Girona no es planteja un canvi d'entrenador tot i la ratxa negativa de sis derrotes consecutives, segons ha confirmat el director esportiu

Actualitzat

El Girona FC està vivint una situació molt delicada després d'encadenar sis derrotes consecutives que han posat en perill la permanència a la Primera Divisió. Tot i aquesta dinàmica negativa, el club gironí no es planteja un canvi d'entrenador i ha ratificat la continuïtat d'Eusebio Sacristán a la banqueta en les quatre jornades que queden per acabar el campionat, segons ha confirmat el director esportiu Quique Cárcel.

"La idea del club és que Eusebio segueixi dirigint l'equip. Sabem que estem en una situació complicada. Hem d'estar junts i la idea és que continuï el míster i entre tots ho tirem endavant."

El màxim responsable esportiu de l'entitat també ha explicat que "fa sis setmanes teníem l'objectiu molt a prop. Som conscients que ara estem en un moment difícil, però els jugadors han demostrat sempre que en moments com aquests tenen fortalesa mental i creiem que, dirigits pel míster, la situació es pot revertir".

Per últim, Quique Cárcel ha demanat unitat a l'afició per aconseguir junts l'objectiu i continuar un any més a la màxima categoria del futbol.

"Queden quatre partits, que hem d'afrontar com quatre finals, i el primer és aquest diumenge a Montilivi, i el que més necessita l'equip és l'energia positiva de la seva afició."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut