Quincy Promes, en un entrenament amb l'Ajax (EFE)
Futbol

Quincy Promes ja s'entrena amb l'Ajax després de ser posat en llibertat

L'internacional neerlandès va ser detingut com a sospitós d'apunyalament

Redacció Esport3Actualitzat

Quincy Promes va tornant a la rutina habitual després de ser detingut diumenge passat com a sospitós d'apunyalament. El jugador de l'Ajax ha tornat a entrenar-se aquest dijous amb l'equip després de passar-se dos dies detingut a comissaria. Abans de reincorporar-se amb el grup, l'extrem ha mantingut una reunió amb les alters instàncies del club, segons el comunicat institucional: 

"El davanter ha mantingut converses amb Edwin van de Sar, Marc Overmars i Erik Ten Hag tant dimecres com dijous. Després d'una absència de diversos dies, Promes ha tornat al camp d'entrenament per reprendre el treball grupal". 

Promes, exjugador del Sevilla, va ser detingut com a sospitós d'un apunyalament durant una celebració familiar. L'incident hauria passat al juliol, en un magatzem propietat del mateix jugador a Abcoude, un petit poble a catorze quilòmetres d'Amsterdam. Després d'una forta discussió, l'exjugador del Sevilla hauria apunyalat amb un ganivet la víctima, que va resultar greument ferida. La denúncia es va presentar fa un mes i va donar pas a la investigació i a l'arrest posterior.

El futbolista, tanmateix, ha negat a través de la seva advocada, Manon Aalmoes, estar involucrat en el succés. La lletrada ha manifestat al diari neerlandès Algemeen Dagblad que Promes aquell dia no era a l'escena de l'incident i que està cooperant plenament amb la investigació. A l'Ajax es creuen la seva versió. Ten Hag, que no descarta convocar-lo per al pròxim partit, ho resumeix així: "En el nostre país tothom és innocent si no es demostra el contrari".  

Promes ha jugat 40 partits amb la selecció dels Països Baixos i va jugar a l'Spartak de Moscou abans d'arribar al Sevilla, que el va fitxar la temporada 2018/19.

Anar al contingut