MotoGP

Tatsuki Suzuki guanya la seva primera cursa de Moto3 a Misano i la dedica a Marco Simoncelli

El japonès ha aconseguit una brillant victòria en la cursa de casa del seu equip, el SIC 58, dirigit per Paolo Simoncelli. El podi l'han completat John McPhee i Tony Arbolino. Canet abandona per avaria i ara està a 22 punts del líder Dalla Porta

Actualitzat

El pilot d'Honda Tatsuki Suzuki ha fet valer la pole d'aquest dissabte per guanyar la primera cursa de la seva trajectòria, la de Moto3 que s'ha disputat en el Circuit de Misano del GP de San Marino. McPhee i Arbolino han completat el podi. 

Suzuki ha aconseguit mantenir la primera posició en els primers compassos per davant d'un combatiu Tony Arbolino, que no ha trigat ni una volta a posar-se per davant. Arón Canet ha hagut d'abandonar la cursa per una avaria de la moto, però ha tingut sort amb la sanció final que han aplicat al líder de la competició, Dalla Porta, que el relegava a la vuitena plaça. 

L'última volta ha començat amb Suzuki al capdavant i Arbolino, Migno, Ogura i McPhee perseguint-lo ben a prop. Ogura i Migno s'han tocat i han acabat tots dos per terra. La seva caiguda ha deixat la lluita per la victòria en tres pilots. Tatsuki Suzuki ha aconseguit finalment imposar-se a McPhee, que ha estat segon, i a Arbolino, tercer.

El japonès ha dedicat la victòria a Marco Simoncelli. 

 

 



 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut