Motor

Tatsuki Suzuki fa la "pole" i Canet sortirà segon a San Marino

Amb aquesta segona plaça i la setena de Dalla Porta, el pilot valencià podrà atacar el liderat

Actualitzat

El pilot japonès d'Honda, Tatsuki Suzuki ha fet la "pole" en el GP de Moto3 que s'està disputant a San Marino, la primera "pole" de la seva vida. El seguiran en la primera fila Arón Canet, que ha acabat segon, i Tony Arbolino, tercer.  Amb aquesta segona plaça i la setena de Dalla Porta, el pilot valencià podrà atacar el liderat. 

El català Albert Arenas ha acabat en vuitena posició i Rodrigo, setzè.  L'argentí Gabriel Rodrigo (Honda), el japonès Katsuki Masaki (Honda) i l'italià Romano Fenati (Honda) s'han classificat últims amb els seus registres anteriors en ser anul·lats els seus millors temps per excedir els límits del circuit durant la segona classificació en les seves voltes ràpides.

 

Di Giannantonio, "pole" de Moto2

L'italià Fabio di Giannantonio (Speed Up) ha protagonitzat la primera "pole" de la seva carrera esportiva en la categoria de Moto2, en ser el més ràpid en la segona classificació del Gran Premi de San Marino al circuit "Marco Simoncelli" de Misano Adriàtic. 

Di Giannantonio ha fet un millor temps d'1: 37.481 i ha superat el català Àlex Márquez (Estrella Galicia 0'0 Kalex) i Augusto Fernández (Kalex).

Márquez s'ha hagut de conformar amb la segona posició, però es troba en una immillorable posició per defensar el seu liderat en el campionat, amb Augusto Fernández darrera d'ell, i amb el suís Thomas Luthi (Kalex) en una més discreta setena posició.

Anar al contingut