Girona

Primera derrota del Girona a Montilivi, contra l'Elx (0-2)

Poder comptar amb Cristian Stuani, a causa del seu procés judicial, la millor notícia pel Girona que ha caigut davant de l'Elx

Imma CasaresActualitzat

El Girona ha protagonitzat la primera derrota de la temporada a Montivili, aquest dissabte contra l'Elx (0-2). Maffeo i Gallar han esta les novetats en l'onze titular del Girona respecte al partit contra el Racing de Santander.

L'Elx de Pacheta ha entrat bé al partit, ha sortit a dominar, a pressionar al camp rival i a marcar ben aviat. I això és el que ha fet. En el minut 4, una assistència de Nino l'ha aprofitada Iván Sánchez per marcar el zero a un i el seu primer gol a la Lliga. Quatre minuts després, l'Elx ha tingut el zero a dos, però no l'ha sabut aprofitar.

Buscava el Girona entrar al partit i de fet la decoració ha canviat totalment amb un domini absolut dels de Juan Carlos Unzué; Álex Gallar ho ha intentat amb un llançament de falta que Edgar Badía ha refusat fent gala d'uns magnífics reflexos.

Un mal refús de Dani Calvo a punt ha estat Stuani d'aprofitar-lo per empatar el partit i posteriorment Gumbau ha tornat a exigir Edgar Badia que ha evitat el gol del Girona. Els d'Unzué han pagat els primers mals minuts perquè s'han fet un fart d'arribar a la porteria d'Edgar Badía. El porter de l'Elx ha hagut d'intervenir en dos temps davant la rematada massa centrada d'Álex Gallar.

Zero a un al descans i primer avís de l'Elx a la segona part. El xut creuat  d'Iván Sánchez amb la dreta frega el pal dret de la porteria de Juan Carlos.

En el minut 58 doble canvi al Girona. Brian Oliván ha entrat per Maffeo i Samu Sáiz ho ha fet per Marc Gual. Ha continuat el Girona buscant l'empat i a assistència de Brian Oliván, Stuani ha enviat, de cap, la pilota a la creueta; tot plegat, just abans que Granell ho intentés amb un xut llunyà que ha sortit fora per poc.

Quan més estava arribant el Girona, gerro d'aigua freda per els de Juan Carlos Unzué. A la sortida d'un córner, Danilo Ortiz ha marcat el zero a dos amb una rematada de cap imparable per Juan Carlos.Era el minut, ja 75 de partit. Jonathan Soriano, de cap, ha pogut escurçar diferències al minut 84 –finalment no estava en fora de joc- i Aday Benítez també ho ha intentat amb una altra bona intervenció del porter experico Edgar Badía. Finalment el Girona no ha pogut evitar la primera derrota de la temporada davant de la seva afició.