Ramon Porta, president del Vila-sana, al centre de la imatge
Ramon Porta, president del Vila-sana, al centre de la imatge
hoquei patins

Presidents esclaten contra els arbitratges a equips catalans: "Ho direm en castellà perquè n'aprengueu una mica"

Els màxims dirigents de dues entitats lleidatanes han personificat el malestar per les actuacions dels col·legiats d'aquest cap de setmana

Redacció Esport3Actualitzat

Maig és sinònim de play-off, és a dir, de nervis a flor de pell. Les competicions esportives avancen cap al seu desenllaç i mentre uns equips s'apropen a la glòria, altres veuen com fineixen les seves il·lusions. És el cas del Vila-sana d'hoquei patins, que s'ha vist fora de la final de la Lliga femenina a mans del Telecable Gijón, gran dominador de la temporada. Al final de l'eliminatòria, el president urgellenc, Ramon Porta, ha esclatat contra els àrbitres:

"Ho direm en castellà perquè almenys n'aprengueu una mica. Si nosaltres molestem, no cal que ens facin tant mal, que ens ho diguin i ens apartarem. Que posin àrbitres de qualitat i si no serveixen que ho paguin".

Després de repassar les jugades decisives que van condemnar les seves jugadores, Porta va insinuar favoritisme cap a les asturianes: "Deu ser l'equip de la federació, no ho sé...".

El profund malestar del Força Lleida

El màxim dirigent de les finalistes de la Champions, però, no ha estat l'únic que ha aixecat la veu denunciant les decisions dels jutges contra un equip català. Un altre club de ponent, el Força Lleida de bàsquet, ha impugnat el partit perdut a Valladolid per uns punts dins de temps no concedits. Amb la derrota consumada, el seu president, Albert Aliaga, va criticar la LEB Or perquè considerava que no havia estat una simple errada. Per fer-ho també va canviar d'idioma, utilitzant una fórmula semblant al seu homòleg de l'hoquei:

Anar al contingut