Bàsquet

Presentació de Nikola Mirotic: "Jo el que vull és marcar una època aquí, liderar i guanyar títols"

L'aler pivot de 28 anys ha assegurat que hi ha hagut altres equips interessats en la seva figura, però que sens dubte el millor projecte per a ell i per a la seva família és el del Barça

Actualitzat

Nikola Mirotic ja és oficialment jugador del Barça per a les tres pròximes temporades amb opció a una més. El montenegrí ha passat aquest dilluns les proves mèdiques amb l'equip i, després, l'han presentat en un Palau Blaugrana ple de nens i nenes del campus de bàsquet de l'equip expectants per l'arribada del nou jugador.

La presentació s'ha iniciat amb el parlament del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, que ha donat la benvinguda al jugador a la família blaugrana. Bartomeu també ha lloat la decisió de Mirotic, assegurant que marxar de l'NBA per tornar a jugar a Europa no és el més freqüent.

Qui també ha tingut unes paraules per al jugador ha estat el directiu responsable de la secció de bàsquet, Joan Bladé , qui també ha mostrat la seva alegria pel nou fitxatge del club.

Acte seguit ha agafat la paraula el protagonista, Nikola Mirotic, que ha volgut fer manifesta la seva il·lusió per formar part d'aquest equip:

"Tant jo com la meva família estem molt contents de formar part d'aquesta gran família i d'aquest gran equip."

El jugador ha reiterat en diverses ocasions que prefereix la competició europea, ja que aquí el joc és molt més d'equip que a l'NBA, on existeix un joc individual i centralitzat per a l'estrella de l'equip.  

Quan han preguntat al jugador pel seu passat madridista, ha estat contundent:

"Estic orgullós del meu passat, però també feliç i il·lusionat amb el meu present i el futur aquí al Barça."

Mirotic ja ha parlat amb Pesic, i assegura que tots dos comparteixen les mateixes ambicions.

ARXIVAT A:
ACBEurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut