Poli Díaz durant la seva visita al diari "Marca" per anunciar el seu retorn als rings
Boxa

Poli Díaz anuncia el seu retorn als rings: "Si Mike Tyson torna, no tornaré jo?"

El boxejador espanyol, a punt de complir 53 anys, ha expressat el seu desig de tornar a posar-se els guants i disputar un combat d'exhibició durant una visita a la redacció del diari "Marca"

Poli Díaz ha anunciat aquest dimecres el seu retorn als rings amb un combat que se celebrarà en els pròxims mesos sempre que les restriccions sanitàries per la pandèmia del coronavirus ho permetin. El mític boxejador espanyol, a punt de complir 53 anys, ha expressat el seu desig de tornar a posar-se els guants durant una visita a la redacció del diari "Marca".

"Si Mike Tyson torna, no tornaré jo?", ha assegurat el "Potro de Vallecas", sobrenom amb el qual es va donar a conèixer en el món de la boxa.

Poli Díaz ha explicat que s'està entrenant des de fa unes setmanes a Las Palmas de Gran Canària amb l'objectiu de posar-se en forma per disputar un combat d'exhibició.

Poli Díaz també ha desvelat amb quin boxejador li agradaria enfrontar-se i no seria un rival qualsevol, el filipí Manny Pacquiao, campió mundial en set ocasions en diferents categories.

"M'agradaria enfrontar-me amb Manny Pacquiao, encara que és més jove, però seria un combat espectacular".

Anar al contingut