Jorge Lorenzo i Aleix Espargaró han tingut una intensa picabaralla a les xarxes socials
MotoGP

Picabaralla i dards enverinats entre Jorge Lorenzo i Aleix Espargaró

L'intercanvi de missatges i retrets entre l'expilot mallorquí i el pilot català ha anat pujant de to arran d'un comentari sarcàstic de Lorenzo després d'una caigud de Cal Crutchlow

Redacció Esport3Actualitzat

Jorge Lorenzo i Aleix Espargaró han protagonitzat aquest dilluns una intensa picabaralla a través de les xarxes socials. L'intercanvi de missatges i retrets ha anat pujant de to amb el pas de les hores i ha convertit l'expilot mallorquí en trending topic a Twitter.

La polèmica ha començat arran d'un tuit de Lorenzo comentant amb ironia una caiguda de Cal Crutchlow, que s'ha estrenat com a pilot provador de Yamaha als tests de MotoGP a Yamaha.

"Us ho vaig dir. Cal va ser un dels pilots amb menys victòries i més caigudes dels últims 10 anys... Crec que serà un gran provador. Per comprovar la duresa de la moto."

La resposta no s'ha fet esperar i ha arribat de part de l'australià Jack Miller, que té una bona relació d'amistat amb Crutchlow.

"Lorenzo, què tal si creixes, col·lega, de debò, deixa de comportar-te com un nen", ha escrit el pilot de Ducati.

Però Lorenzo no és precisament dels que callen i ha replicat amb duresa a l'australià.

"Jack Miller, què et sembla si apagues el telèfon, deixes de fer 'stoppies' i comences a guanyar algunes carreres? Ja tens 26 anys. Concentra't en les coses importants i no malgastis el teu talent."

La tensió ha augmentat encara més quan Aleix Espargaró també ha volgut dir-hi la seva.

"Prefereixo ser un bon ésser humà que un campió. T'estimo, Cal."

La contundent rèplica de Lorenzo al pilot català d'Aprilia no s'ha fet esperar.

"Millor ser totes dues coses, oi? T'asseguro que és una sensació meravellosa; tant de bo algun dia ho puguis provar també!"

I, finalment, el mallorquí ha tornat a atacar amb duresa Aleix.

"0 victòries en 18 anys, de debò? Sabia que el teu mànager és una bèstia, però el fet que encara estiguis a MotoGP és cosa que només pot ser producte de la màgia... Al menys Cal (Crutchlow) i Jack (Miller) van guanyar unes carreres".

Aquest atac no ha vingut del no-res. Ha arribat a conseqüència que el pilot de Granollers s'ha rigut d'una enquesta que havia penjat Lorenzo. El tres vegades campió de MotoGP (2010, 2012 i 2015) va preguntar als seus fans si volien que compartís les seves impressions sobre l'inici de la temporada i gairebé un 60% va votar que no. Això ha desencadenat la ira del balear, que ha tirat amb bala.

Anar al contingut