Svestislav Pesic, resignat a una baixa entrada contra l'Alba Berlín (@FCBbasket)
Eurolliga

Pesic: "Esperava que el Palau estigués ple, però no depèn de nosaltres"

El tècnic serbi lamenta amb resignació que no hi hagi la millor entrada possible en l'estrena europea com a locals per l'anunci dels grups d'animació de no assistir al partit contra l'Alba Berlín per la vaga general convocada a Catalunya

Actualitzat

L'entrenador del Barça de bàsquet, Svetislav Pesic, ha lamentat resignat que el Palau Blaugrana no presenti aquest divendres la millor entrada possible en l'estrena de l'equip com a local a l'Eurolliga, en el partit que l'enfrontarà a l'Alba de Berlín. Els grups d'animació del Palau han anunciat que no assistiran al partit amb motiu de la vaga general convocada a Catalunya, cosa que el tècnic serbi ha qualificat de "mala notícia".

"L'equip té moltes ganes i grans expectatives posades en aquest partit. Esperava que, en ser el primer de l'Eurolliga que juguem a casa, el Palau estigués ple, però no és una situació que depengui de nosaltres."

Cara a cara, estaran els dos tècnics amb més experiència de la competició, perquè a l'Alba l'entrena Aíto García Reneses, però Pesic ha reivindicat que, malgrat la veterania, tots dos juguen "un bàsquet modern".

Pesic també s'ha desfet en elogis cap a l'Alba Berlín, "un equip que té continuïtat, amb el mateix entrenador i pocs canvis, que es coneix molt bé i sap al que juga". De fet, el conjunt alemany ha començat l'Eurolliga guanyant fàcil a casa al Zenit i caient en la pròrroga davant l'Efes, al qual va estar a punt de derrotar a Istanbul.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut