Pedersen celebra la victòria d'etapa a la meta de Saint Étienne (Reuters)
Ciclisme

Pedersen s'adjudica la tretzena etapa del Tour i Vingegaard segueix líder

Pedersen ha fet bona l'escapada que ha forçat a 10 quilòmetres per al final en una etapa sense moviments a la general

Redacció Esport3Actualitzat

Mads Pedersen ha aconseguit la victòria en la tretzena etapa del Tour de França. El danès ha exhibit la seva punta de velocitat per imposar-se amb certa comoditat a Fred Wright i Hugo Houle. Wout van Aert ha encapçalat el pilot, que ha entrat a gairebé sis minuts dels vencedors de l'etapa. Vingegaard i Pogacar han tornat a entrar al mateix temps i es manté la diferència de dos minuts i vint-i-dos segons entre el danès del Jumbo i l'eslovè de l'UAE.

El pilot, amb tots els líders, ha plantejat una etapa per carregar piles de cara a aquest dissabte. Malgrat això, no ha permès que el grup d'escapats agafessin una gran diferència, però a 14 quilòmetres del final han decidit conservar forces i cedir la victòria a l'escapada. El triomf se l'ha adjudicat Mads Pedersen. Un altre danès que s'afegeix a la llista de guanyadors en el que portem de Tour.

Jonas Vingegaard segueix com a líder de la general i demà encararà la catorzena etapa com a mallot groc, tot i que aquest dissabte, Tadej Pogacar disposa d'una gran oportunitat per retallar distàncies amb el danès.

ARXIVAT A:
Tour de França
Anar al contingut