Pau López ha estat presentat com a nou porter de la Roma (EFE)
Futbol internacional

Pau López, presentat a la Roma: "Era el moment de fer un nou pas i seguir creixent"

L'olotí s'ha convertit en el fitxatge més car d'un porter a la història del club italià

Actualitzat

Pau López ha estat presentat aquest dimarts al matí com a nou jugador de la Roma. El porter olotí arriba al club italià procedent del Betis i s'ha mostrat molt satisfet d'haver fet "un pas endavant" en la seva carrera:

"No pensava deixar el Betis fins que va arribar l'oferta de la Roma. Era el moment per fer un nou pas i seguir creixent."

 

El català s'ha convertit en el fitxatge d'un porter més car de la història de la Roma, i és que el club italià ha hagut de pagar 23,5 milions d'euros:

"És una responsabilitat quan un club aposta tant per un jugador. Prometo treballar amb humilitat i sacrifici. Ara em toca a mi demostrar que valc aquesta aposta."

 

En un terreny més personal, a preguntes sobre la trepitjada a Leo Messi durant el derbi entre el Barça i l'Espanyol del 2016, l'exporter blanc-i-blau s'ha mostrat penedit:

"Quan era jove, en haver crescut a l'Espanyol, sentia molt la rivalitat amb el Barça. Me'n vaig penedir, d'aquell incident amb Messi, però tots els derbis són importants, amb molta tensió. És important no superar els límits."

 

Justament, sobre la rivalitat amb el Barça, Pau López també ha elogiat l'eliminació dels blaugranes de la Champions el 2018 a mans del seu nou equip, la Roma.

"El partit de la Roma contra el Barça va ser increïble, va ser una remuntada extraordinària i va ser un partit que vaig gaudir molt veient-lo des de casa."

Anar al contingut