Actualitat blanc-i-blava

Pandiani, més a prop de complir la seva promesa d'aconseguir 18 gols

El davanter uruguaià de l'Espanyol, Walter Pandini, autor del gol de l'empat davant el Reial Betis en el temps afegit (1-1), va cap a aconseguir els 18 gols que es va marcar com a objectiu abans que comencés la temporada. Pandiani ha arribat als set gols sumant tots els partits oficials (Supercopa d'Espanya, Lliga, Copa de la UEFA i Copa del Rei) que ha disputat. El davanter ha sorprès tothom marcant-se una xifra tan ambiciosa, que molts consideren inabastable, però els seus registres parlen per ells mateixos.

L'encert de Walter Pandiani ha donat a l'Espanyol tres punts en els últims dos partits de Lliga i, a més, en el temps afegit. Amb una rematada ajustada al pal, el davanter uruguaià va evitar ahir la derrota del seu equip al camp del Betis.

Just una setmana abans, Pandiani també havia estat providencial en aconseguir, de cap, el gol de la victòria dels blanc-i-blaus contra l'Athletic Club de Bilbao. A l'estiu, el "Rifle" va prometre que marcaria 18 gols aquesta temporada, i de moment entre Lliga i UEFA ja n'ha fet 7, és a dir, que ja ha complert més d'un terç del seu objectiu.

Amb els set gols marcats, Pandiani és el "pichichi" de l'equip, tot i ser habitualment suplent. L'uruguià, a més, té l'honor de ser l'únic jugador de l'Espanyol que aquesta temporada ha participat en els vint partits oficials que ha disputat el conjunt blanc-i-blau.