Paco Jémez és l'escollit per entrenar el Las Palmas (UD Las Palmas)
Futbol

Paco Jémez s'encarregarà de dirigir el Las Palmas fins a final de temporada

Jémez començarà la segona etapa a la banqueta del Las Palmas, després de la temporada 2009-2010 quan l'equip jugava a Segona A

Actualitzat

El Las Palmas ha oficialitzat l'arribada de Paco Jémez, el nou entrenador, que s'encarregarà de dirigir el cuer de la lliga per  intentar millorar la situació de l'equip canari.

Jémez és l'escollit per intentar evitar el descens del Las Palmas, un equip que ja ha tingut tres entrenadors aquesta temporada. El català Manolo Márquez va dirigir l'equip en les primeres sis jornades de competició fins que hi va renunciar. Pako Ayestararán el va substituir fins que el van cessar pels mals resultats, i Francisco Ortiz, un home de la casa, s'encarregava de l'equip fins que el club contractés un nou entrenador.

Jémez va començar la temporada a càrrec del Cruz Azul mexicà, equip del qual va rescindir el contracte amb l'objectiu de tornar a entrenar a la lliga espanyola, on coneix la competició després d'haver entrenat el Rayo Vallecano, el Granada i el Còrdova, aquest últim a Segona.

Anar al contingut