Pablo Torre: "En la videotrucada amb Xavi estava cagat"
Pablo Torre en una imatge d'arxiu (@realracingclub)
Barça

Pablo Torre: "En la videotrucada amb Xavi estava cagat"

El nou jugador blaugrana analitza la seva contractació pel Barça i comparteix la seva primera impressió quan va parlar amb Xavi Hernández

Redacció Esport3Actualitzat

La nova perla del Barça, Pablo Torre, ha ofert una entrevista a Adri Contreras en què ha donat a conèixer com va ser el seu fitxatge pel club blaugrana.

 

El jugador càntabre ha explicat les seves sensacions després de rebre la trucada del Barça:

"Va ser ràpid. A mi m'ho va dir el meu representant, perquè va contactar amb Mateu Alemany. Estava concentrat amb la Selecció a Las Rozas i, allà, va ser quan em van dir que tenia una videotrucada amb Xavi. Em va explicar el projecte"

"En la videotrucada estava cagat."

Malgrat els nervis, el jugador càntabre ha assenyalat el bon tracte que li va oferir el tècnic:

"Em va tractar com si fos un fill seu. La veritat que molt bé. A més, he parlat amb joves del Barça i m'han dit que té un tracte especial també amb ells."

"Encara no he parlat amb els capitans."

El futbolista de 19 anys també ha confirmat que va rebre primer la trucada del Madrid, que oferia una millor oferta econòmica, però va preferir fitxar pel Barça.

Torre acabarà la temporada amb el seu club i s'incorporarà al Barça la temporada vinent. El jugador firmarà un contracte fins al 2026 i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut