Pablo Machín, a la roda de premsa posterior a la derrota que l'Espanyol ha patit contra el CSKA de Moscou
Espanyol

Pablo Machín: "He prioritzat el partit de Lliga"

L'entrenador blanc-i-blau admet que ha plantejat el partit d'Europa League contra el CSKA de Moscou reservant jugadors de cara al vital duel de Lliga contra el Betis de diumenge

Actualitzat

Pablo Machín ha comparegut en roda de premsa després de la derrota que l'Espanyol ha encaixat davant el CSKA de Moscou al RCDE Stadium. El tècnic blanc-i-blau reconeix que el plantejament d'aquest partit de l'Europa League estava totalment marcat per les urgències que l'equip té a la Lliga:

"No es pot dir que l'equip no ha tingut orgull. Ens enfrontàvem a un gran rival. El jugador que ha marcat ha costat molts més diners que cap jugador en tota la història de l'Espanyol. He prioritzat el partit de la Lliga perquè creia que ens ho podíem permetre perquè ja havíem fet els deures. No hem estat inferiors."

 

Mocadorada al RCDE Stadium

"Tots els que estàvem al camp volíem guanyar. Tots sabíem què hi hauria avui i què hi haurà el diumenge. Hem d'estar junts, afició i jugadors. El públic ho ha estat gairebé fins al final. Estic convençut que diumenge vindran amb més forces."

 

 

ARXIVAT A:
Pablo Machín
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut