Futbol sala

Pablo del Moral s'haurà de tornar a operar del turmell esquerre

El tanca madrileny de l'Industrias Santa Coloma, que només ha participat en tres partits aquesta temporada, haurà de tornar a passar pel quiròfan sis mesos després perquè continua tenint mal

Actualitzat

El jugador de l'Industrias Santa Coloma, Pablo del Moral, passarà pel quiròfan dilluns que ve per sotmetre's a una artroscòpia al turmell esquerre. Del Moral repeteix la mateixa operació que ara fa sis mesos perquè el dolor es manté.

Els seus companys van expressar-li el seu suport abans del partit contra l'Aspil Vidal Ribera Navarra i el tanca madrileny va agrair en xarxes socials totes les mostres d'ànim i afecte que ha rebut en les últimes hores des que es va saber que haurà d'operar-se de nou.

Pablo del Moral, que només ha participat en tres partits aquesta temporada, porta gairebé un any sense poder jugar. El mes de setembre passat es va sotmetre a una artroscòpia després de diversos mesos intentant superar una lesió de turmell a través d'un tractament conservador.

"És molt dur perquè després de tot un any, al final t'adones que tot el treball i l'obstinació per recuperar-te no ha servit de res i que estàs en la mateixa situació. No queda més remei que acceptar-ho perquè forma part d'aquesta professió", assegura.

De cara al derbi contra el Barça Lassa de diumenge que ve a l'Olímpic de Badalona, un partit que Esport3 oferirà en directe, el porter dels colomencs, Cristian, és dubte per unes molèsties al genoll.

Anar al contingut