Lliga Europa

Nuno no es refia del mal moment de l'Espanyol a la Lliga: "Serà un partit complicat"

El tècnic portuguès del Wolverhampton ha assegurat que la Lliga Europa és una competició diferent a la lliga i considera que la situació complicada dels blanc-i-blaus a la classificació no vol dir res

RedaccióActualitzat

L'entrenador del Wolverhampton Wanderers, Nuno Espírito Santo, ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit d'anada dels setzens de final de la Lliga Europa contra l'Espanyol que la situació de l'equip blanc-i-blau en la classificació de la Lliga espanyola "no vol dir res".

"Serà un partit complicat. La classificació no vol dir res. És una competició diferent i ens enfrontarem a un gran equip amb jugadors de qualitat. Abelardo és un bon entrenador, el conec."

L'Espanyol arriba a aquest duel de setzens de final en l'última posició de la classificació, mentre que els Wolves són vuitens a la Premier League. Un fet que no fa que el tècnic portuguès del conjunt anglès es refiï del cuer de la lliga espanyola.

"L'Espanyol és un bon equip. Hem treballat molt aquesta setmana per trobar els detalls que els nostres jugadors necessiten per fer un bon partit i competir. Han aconseguit una cosa molt difícil com és ficar-se a l'Europa League; serà un partit complicat."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut