Futbol

"A la ràdio ets violent i ara et cagues davant meu"

L'entrenador portuguès ha fet un altre xou en una roda de premsa contra un periodista

Redacció Esport3Actualitzat

José Mourinho continua donant molt joc en les seves rodes de premsa. L'última enganxada amb la premsa ha succeït en la prèvia del duel contra la Sampdoria. El portuguès, com és habitual en ell, es va mostrar clar i no es va mossegar la llengua a l'hora de referir-se a les paraules d'un periodista italià en un programa radiofònic.

"Després d'haver-te sentit a la ràdio, esperava una pregunta molt més agressiva, molt més crítica i molt més violenta. No m'esperava una pregunta tan fàcil. La conclusió és que tu a la ràdio ets molt agressiu i violent i després arribes aquí i et cagues una miqueta davant meu."

El periodista en qüestió reculava davant les paraules de Mou:

"T'anava a fer la pregunta que t'ha fet el company sobre el derbi, per això l'he canviat, no tinc cap problema."

Mourinho va posar punt final al tema: "Massa fàcil", en relació amb la pregunta, "però està bé així", va concloure, en la roda de premsa prèvia al partit contra la Sampdoria.

Però la polèmica no s'ha acabat així. Poc després ha estat una predicció del tècnic portuguès la que ha pres el protagonisme a la roda de premsa del partit.

L'entrenador ha ensenyat en la compareixença una informació anotada en un paper que el mateix Mourinho ha donat a conèixer poc després. A la segona pregunta, un periodista li ha preguntat per un dels jugadors de la Roma, Zaniolo, quan el tècnic ha mostrat el paper amb un somriure.

Mourinho havia apuntat que Zaniolo seria la segona pregunta de la roda de premsa, i així ha estat. El portuguès no ha dubtat a aixecar-se, acostar-se al periodista i regalar-li el full.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut