Barcelona

No hi haurà dimissions entre els directius de Josep Maria Bartomeu

La primera junta directiva sota la seva presidència ha començat a les 12 del migdia. La junta del que serà el president número 40 de la història del club s'ha volgut mostrar ferma, i cap dels seus integrants té previst dimitir.

RedaccióActualitzat

La primera junta directiva sota la seva presidència ha començat a les 12 del migdia. La junta del que serà el president número 40 de la història del club s'ha volgut mostrar ferma, i cap dels seus integrants té previst dimitir, com dijous va fer l'anterior president, Sandro Rosell, que deixava el seu mandat inacabat. Aquest divendres a la tarda Josep Maria Bartomeu compareixerà en roda de premsa, que podreu seguir per Esport3.

El nou president del F. C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, havia començat el seu primer dia en el càrrec visitant el vestidor del primer equip de futbol del club. El màxim responsable del club arribava a la ciutat esportiva al voltant de les 10 hores, acompanyat pel director esportiu Andoni Zubizarreta. Després d'una primera trobada amb l'entrenador Gerardo Martino i els capitans de l'equip, es reunia amb la resta de jugadors i cos tècnic abans de l'entrenament.

El nou màxim responsable del club va anunciar en la roda de premsa de comiat de Rosell que amb ell el projecte tindrà continuïtat fins al 2016. Bartomeu va confirmar que mostraran fermesa per defensar el Barça i exigir respecte per part dels estaments esportius, polítics i judicials. "Ens sentim forts. Vam ser la candidatura més votada el 2010 i ho farem amb la màxima il·lusió i compromís per mantenir l'excel·lència. Hem aconseguit molts objectius i encara ens queda molt per recórrer", va afirmar Bartomeu.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut