Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Barça

Plega Sandro Rosell, el president més votat de la història del Barça

Rosell va arribar a la presidència de l'entitat l'1 de juliol de 2010 després de guanyar les eleccions que es van celebrar el 13 de juny i en les quals va obtenir el 61,35% dels vots. Aquells comicis van suposar un rècord històric de participació en les consultes barcelonistes: 57.088 socis van acudir a les urnes.

Actualitzat

Sandro Rosell va néixer el 6 de març de 1964 a Barcelona. El seu pare, Jaume Rosell, fundador de Convergència Democràtica de Catalunya, ja va ser director general del Barça quan Agustí Montal Costa n'era el president. Sandro Rosell n'és soci des del 4 d'octubre de 1970.

Entre els anys 2003 i 2005 havia format part de la junta de Joan Laporta. En aquest període, com a vicepresident esportiu, va impulsar el fitxatge de Ronaldinho, futbolista clau de l'inici d'una nova etapa esportiva del club blaugrana. Però va deixar la directiva el 2 de juny del 2005 per discrepàncies amb Laporta.

Des d'aleshores es va postular com a alternativa al poder. El 27 de juny del 2008, per exemple, va donar suport a una moció de censura impulsada pel soci Oriol Giralt contra Laporta. Rosell va arribar a la presidència de l'entitat l'1 de juliol del 2010 després de guanyar les eleccions que es van celebrar el 13 de juny i en les quals va obtenir el 61,35% dels vots. Aquells comicis van suposar un rècord històric de participació en les consultes barcelonistes: 57.088 socis van acudir a les urnes.

Sandro Rosell és llicenciat en Administració d'Empreses i MBA per ESADE. Ha trenat la seva vida laboral amb l'esport. En el seu currículum destaquen la fundació de l'empresa Bonus Sports Marketing, i el seu pas pel Departament de Màrqueting dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 i de l'empresa Nike.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut