Tenis

Nick Kyrgios compensa l'aplegapilotes a qui gairebé colpeja

Nick Kyrgios, que és ben conegut pel seu comportament irascible, llençava una raqueta contra el terra després de perdre contra Nadal

Redacció Esport3Actualitzat

Nick Kyrgios és conegut pels seus numerets extraesportius i en el partit contra Rafael Nadal no n'han faltat. El tenista australià ha jugat poc als últims mesos, entre sancions i una baixa per problemes d'ansietat. Però jugava a Indian Wells amb una "wild card" i al torneig californià ha mostrat el seu talent però també els seus problemes per concentrar-se exclusivament en el joc.

En un moment del partit, Kyrgios s'ha encarat amb un espectador que li recriminava que trigava molt a fer el servei. L'australià no se n'ha pogut estar i li ha contestat, involucrant el famós actor Ben Stiller, que estava veient el partit a la primera fila.

"Estàs jugant tu? Ets bo jugant a tenis? Exacte. Doncs aleshores, per què parles? Li dic jo a ell -assenyalant Stiller- com ha d'actuar? No!"

Kyrgios podria ser sancionat perquè, en acabar el partit, ha estampat una raqueta a terra amb tota la seva força i la raqueta, en rebotar, ha estat a punt d'impactar en un aplegapilotes, que s'ha hagut d'apartar. A la roda de premsa posterior, el jugador d'ascendència grega ha mirat de treure ferro a l'incident: "Soc un ésser humà, aquestes coses passen. Ha estat un accident", ha dit.

El gest de disculpa de Kyrgios

En acabar la roda de premsa, el tenista australià es disculpava personalment amb l'aplegapilotes. Ho feia a través d'Instagram on, a més d'excusar-se, li prometia una raqueta nova de trinca. Una bona manera de compensar l'ensurt que el jove s'havia endut arran de la situació.

I, com que les promeses es compleixen, aquest dissabte Nick Kyrgios ha fet entrega de la raqueta a l'aplegapilotes. El noi, un punt nerviós, ha assegurat al tenista que farà servir el seu regal. Un final feliç, per a una situació desagradable.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut