Futbol internacional

Neymar s'entrena amb el PSG però queda fora de la convocatòria per al partit contra el Rennes

El brasiler, fins ara, s'havia exercitat en solitari per recuperar-se de la lesió al genoll però aquest dissabte s'ha incorporat amb el grup

Actualitzat

Neymar ha quedat fora de la convocatòria de Thomas Tuchel de cara al duel que el PSG ha de disputar contra el Rennes aquest diumenge, corresponent a la segona jornada de la Ligue 1.

El brasiler, aquest dissabte, s'ha entrenat amb els seus companys, a diferència del que havia fet fins ara, que s'exercitava en solitari per recuperar-se de la lesió al genoll que arrossega des del mes de juny. Malgrat que s'ha incorporat en una sessió dirigida per Thomas Tuchel, Neymar no ha entrat en la convocatòria.

A la roda de premsa prèvia al partit, el tècnic alemany va deixar clar que mentre no es resolgui el futur del futbolista, seguirà comptant amb ell:

"No tenim una solució, però la nostra relació és la mateixa, perquè és una cosa entre ell i el club. Si no hi ha cap solució, es queda amb nosaltres, té tres anys de contracte. Quan penso en un equip fort, penso en un equip amb Ney, un Ney amb un bon estat d'ànim."

 

ARXIVAT A:
Neymar
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut