Nou sarau de la "canarinha" (EFE)
FUTBOL

Neymar i Vinícius protagonitzen una nova polèmica al Brasil

Tres futbolistes de la "canarinha", acusats de protagonitzar un nou sarau previ al decebedor empat del Brasil amb Veneçuela

Redacció Esport3Actualitzat

Nou escàndol a la selecció brasilera de futbol. L'insuls empat del Brasil contra Veneçuela (1-1) a Cuiabá no només ha aixecat crítiques al combinat brasiler per la seva pobra imatge i pel resultat, sinó també per motius extraesportius.

Segons se n'ha fet ressò el periodista i presentador Matheus Baldi, tres jugadors de la "seleção", entre ells Neymar, Vinícius Júnior i Richarlison, haurien protagonitzat una suposada festa amb noies a l'hotel de concentració prèvia al duel davant la "vinotinto".

Neymar s'encara amb l'afició

L'ex del Barça i del PSG no només hauria protagonitzat una nova polèmica fora dels terrenys de joc, sinó que, a més, Neymar també va visibilitzar la seva frustració davant una afició empipada pel pobre resultat de la "canarinha" després del partit. L'actual jugador de l'Al-Hilal es va encarar amb els aficionats de l'Arena Pantanal de Cuiabá després de rebre l'impacte d'una bossa de crispetes llançada des de la grada quan es retirava cap als vestidors.

Aquest decebedor resultat del Brasil davant Veneçuela deixava en safata el liderat de la classificació de les eliminatòries Conmebol prèvies al Mundial del 2026, en detriment de l'Argentina, que va superar el Paraguai per la mínima (1-0).

 

ARXIVAT A:
NeymarVinícius
Anar al contingut