Neymar està en el seu millor moment des de la seva arribada al PSG (EFE/EPA/YOAN VALAT)
Futbol internacional

Neymar: "A qui no li agrada la festa? Soc prou madur per saber quan puc sortir"

El crac brasiler confessa que està passant pel seu millor moment des de la seva arribada al PSG el 2017

Redacció Esport3Actualitzat

Neymar Jr. ha admès en una entrevista als mitjans oficials del París Saint-Germain que està passant pel seu millor moment des de la seva arribada al conjunt francès el 2017 i ha confirmat que li agrada sortir de festa, tot i que diu que ja és prou madur per saber quan ho pot fer i quan no.

"A qui no li agrada la festa? Crec que a tothom li agrada sortir a divertir-se amb els amics i amb la família. En el meu cas, soc prou madur per saber quan puc sortir i quan no. Si només et concentres en el futbol acabes explotant, i per això mai deixaré de sortir, encara que hi hagi qui cregui que soc immadur per això."

Neymar també ha confessat que té una espina clavada per la Champions perduda contra el Bayern i que aquesta temporada tornaran a intentar aconseguir el màxim títol europeu.

"Perdre una final d'un campionat com la Champions és bastant lleig. No em va agradar. Vaig patir bastant, vaig plorar... perquè realment volia emportar-me el títol per a França. Va ser un partit molt difícil, i el vam perdre, estàvem molt tristos... Però són coses que passen, és el futbol, però ara tenim una altra oportunitat aquesta temporada i ho intentarem tot per tornar a la final, a la recerca d'un títol històric."

El crac brasiler també ha explicat que té una estreta relació amb una altra de les estrelles de l'equip, Kylian Mbappé, a qui defineix com un germà petit.

"Som com germans i jo exerceixo de germà gran. Jo soc molt intens i vull sempre el millor d'ell. És un noi que val molt, perquè té un cor enorme. A més de la seva qualitat com a futbolista, fora del camp és increïble, un noi alegre i bromista, amb qui hi estàs molt a gust i que s'assembla molt a mi. Quan està feliç ho transmet al camp per ajudar l'equip. Espero que aquest any fem una gran temporada junts i que puguem aconseguir uns quants títols."

Per últim, Neymar ha assegurat que està en un bon moment a nivell anímic i que espera continuar molts anys més al PSG.

"Estic molt feliç. No crec que pugui dir exactament el que ha canviat, però ho sé. No sé si per part meva o per altres coses, però em sento bé. Em sento més adaptat, més a gust amb tot. Soc molt feliç aquí. Vull quedar-me al PSG i espero que Mbappé també es quedi. Vull seguir fent el que he estat fent des que vaig arribar aquí, que és jugar a futbol, ​​ser feliç i estar alegre."

 

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut