Futbol

Neix el primer àlbum de cromos de la Lliga de futbol femení

Jugadores i tècnics de la Lliga F, protagonistes d'un àlbum que ja està a la venda

Imma PedemonteActualitzat

Els àlbums de cromos de la Lliga de futbol són un clàssic. Els més petits volen tenir els seus ídols concentrats en una col·lecció i veure bé les seves cares i la seva situació al terreny de joc. Ara també podran tenir, en un àlbum, les jugadores i tècniques de la Lliga espanyola femenina de futbol de Primera Divisió. L'empresa Panini, situada a Torroella de Montgrí, al Baix Empordà, té molta experiència en aquest àmbit. Sempre ha estat l'encarregada de fer els àlbums masculins, i ara s'ha llançat a l'aventura de fer el primer àlbum del món d'una Lliga femenina. La Lliga F pren protagonisme.

Emoció al Llevant Les Planes

L'equip FC Llevant Les Planes, de Sant Joan Despí, ha estat dels primers a veure l'àlbum i a trobar-se en els cromos. Justament han pujat a la màxima categoria aquesta temporada, i ara s'hi afegeix l'emoció de ser protagonistes en un col·leccionable. Berta Bou, Maripaz Vilas, Yasmin Mrabet i Laura Martínez han destacat aquest nou pas endavant.

"Pot semblar una tonteria, però tenir un àlbum és una altra progressió del futbol femení. Estem vivint un boom important en el nostre esport i tot ajuda. A més, és un orgull poder-hi sortir. Ens recorda a quan fèiem col·leccions de petites, amb germans i amics. Estem molt contentes."

L'àlbum de la Lliga F està a la venda des de dimarts 7 de març.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

ARXIVAT A:
8M
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut