Lliga de Campions

Mourinho assegura que no és el responsable de la llei del silenci al Reial Madrid

Aquesta setmana torna la Champions, amb els partits d'anada dels quarts de final. Aquest dimarts es juguen el Benfica-Chelsea i l'Apoel-Reial Madrid. Els blancs jugaran contra l'equip xipriota, que ha fet l'últim entrenament disposat a continuar fent història. Després d'acabar primers la fase de grups, i d'eliminar l'Olympique de Lió en els vuitens de final, els xipriotes afronten l'eliminatòria contra el Madrid sense cap pressió, ja que són conscients que no se'ls pot exigir més. El Madrid és el clar favorit per passar a semifinals. Aquest dilluns han parlat Khedira i Mourinho, i el tècnic portuguès ha volgut deixar clar que no és el responsable del silenci dels últims dies i ha marxat de la roda de premsa de mala manera.

Actualitzat
Obligat per la normativa de la UEFA, el tècnic del Reial Madrid ha parlat per primera vegada després de la vergonya de Vila-real. Ha evitat les preguntes compromeses i ha assegurat no ser el responsable del "silenzio stampa" que regna a la casa blanca. Una afirmació que es contradiu amb les paraules d'aquest diumenge d'Emilio Butragueño, director de relacions internacionals del Madrid, que va explicar que la llei del silenci era una decisió presa pel quadre tècnic i pel vestidor. Fins i tot, ja en el torn de preguntes a Khedira, Mourinho s'ha fet l'ofès i ha marxat de la roda de premsa de mala manera.

En l'àmbit estrictament esportiu, Mourinho ha lamentat l'absència per sanció de Xabi Alonso i ha insinuat que Granero podria ocupar el seu lloc a l'onze titular. Sobre l'Apoel, el portuguès ha explicat que és un equip "molt equilibrat" i que s'ha plantat a quarts amb tots els mèrits.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut