Lliga de Campions

Mourinho trencarà avui el seu silenci en la prèvia contra l'Apoel obligat per la normativa de la UEFA

El Reial Madrid ha anunciat que trencarà la llei de silenci que mantenen el cos tècnic i els jugadors en els dos últims partits de Lliga, amb la compareixença de José Mourinho i Sami Khedira a l'estadi GSP de Nicòsia, en la prèvia de l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. La normativa UEFA, que obre expedient i sanciona econòmicament el club que no compleix el reglament d'oferir roda de premsa abans d'un partit, tal com ja li va passar a l'entrenador de l'Arsenal, Arsène Wenger, ha obligat el Reial Madrid a canviar de posició a Europa. En l'aspecte esportiu, Lass Diarra, amb una sobrecàrrega muscular, s'uneix a les baixes de Xabi Alonso, sancionat, i Callejón, Di María i Carvalho, lesionats.

Actualitzat
L'arbitratge polèmic de Paradas Romero al Madrigal, que va acabar amb les expulsions de Mourinho i el seu ajudant Rui Faria, més els jugadors Sergio Ramos, Mesut Özil i Pepe -aquest últim al túnel de vestidors-, va provocar que el cos tècnic, d'acord amb la plantilla, decidís establir una llei del silenci.

No hi va haver roda de premsa després de l'empat contra el Vila-real ni zona mixta dels jugadors. La decisió es va ampliar amb la Reial Societat. Mourinho ni el seu segon, Aitor Karanka, van comparèixer en la prèvia ni després del partit. Cap jugador va oferir declaracions i la versió del club la va exposar Emilio Butragueño, director de relacions institucionals. "És convenient estar una mica al marge", va dir.

Anar al contingut