L'expilot de 250 cc Ismael Bonilla ha mort en un accident al Circuit de Jerez
Motociclisme

Mor l'expilot de 250cc Ismael Bonilla en un accident en el Circuit de Jerez

Redacció Esport3Actualitzat

L'expilot de 250 cc Ismael Bonilla, de 41 anys, ha mort aquest diumenge al Circuit de Jerez-Ángel Nieto després d'una caiguda mentre feia uns entrenaments privats organitzats per l'empresa madrilenya CM3.

Segons informa l'agència EFE citant testimonis presencials, l'accident s'hauria produït per un problema en els frens de la motocicleta que pilotava. Bonilla va disputar diverses curses del Campionat del Món de 250 cc durant els anys 90 i actualment es dedicava a fer de monitor en cursos de conducció i de pilotatge. Va ser campió d'Espanya de velocitat i també va disputar el Campionat d'Europa.

Amb aquest, ja són quatre els accidents mortals en la història del traçat de Jerez des que es va inaugurar al 1985. Javier Moreno va perdre la vida el 1990 quan participava en una prova del Campionat d'Andalusia de motociclisme. El 1993, el japonès Noboyki Wakai va morir en un accident durant els entrenaments del GP d'Espanya de Motociclisme. Fa poc més d'un any, el març del 2019, un jove de 14 anys, Marcos Garrido, també va morir en una cursa de categories d'iniciació.

Anar al contingut