Espanyol

Mor Juli Pardo, expresident de l'Espanyol

Pardo va presidir l'entitat entre el 1989 i el 1993 en una etapa convulsa en què l'equip va tornar a Primera i el club es va convertir en SAD

Actualitzat

L'expresident de l'Espanyol Juli Pardo ha mort aquest divendres als 66 anys víctima d'un atac de cor, segons ha informat la seva família. Pardo va ser president de l'entitat blanc-i-blava des del 1989 i fins al 1993, en una etapa molt intensa de l'entitat.

Pardo va accedir a la presidència del club en uns comicis celebrats el desembre del 1989, amb l'equip a Segona. Aquella temporada, l'equip va aconseguir tornar a Primera després d'una agònica promoció a Màlaga.

En la seva etapa, el club va fer el pas cap a la conversió en Societat Anònima Esportiva. La seva gestió va trobar una oposició frontal d'un grup de gran influència liderat per la família Lara i Claudi Biern, que l'acusaven d'haver fet una gestió "negligent" en l'apartat econòmic. Pardo acabaria dimitint en la primera junta d'accionistes de l'entitat, l'any 1993. El deute acumulat durant el seu mandat portaria el club a vendre's l'estadi de Sarrià, demolit finalment l'any 1997.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut