Leo Messi i els seus companys han rebut un nou homenatge i han golejat (EFE)
Futbol

Messi supera els 100 gols internacionals en una altra festa de l'Argentina

La selecció "albiceleste" goleja la dèbil Curaçao amb hat-trick de l'exblaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi i la selecció argentina han celebrat una altra festa de celebració del Mundial guanyat al desembre. Aquesta vegada ha estat a Santiago del Estero, a l'interior del país, i l'excusa ha estat un partit amistós amb la dèbil selecció de Curaçao. L'Argentina ha golejat (7-0) amb una bona actuació de l'actual jugador del PSG, que ha anotat un hat-trick

Amb aquests 3 gols, Messi ja en suma 102 i es converteix en el tercer futbolista que passa la barrera del centenar d'anotacions amb la seva selecció. El precedeixen l'iranià Ali Daei, que es va plantar amb 107, i Cristiano Ronaldo, que en suma 122. Pel que fa a l'Argentina, ja fa temps que  l'exblaugrana es va convertir en el màxim artiller, superant els 56 de Gabriel Batistuta i els 41 de Sergio "Kun" Agüero. 

Messi no ha estat sol en la pallissa a Curaçao. L'han acompanyat a la taula de golejadors Nico González, Enzo Fernandez, Ángel di Maria i Gonzalo Montiel. Després del partit, Messi ha tornat a aixecar la Copa del Món per al deliri dels 42.000 espectadors que han presenciat al partit. Com a final de festa, jugadors i aficionats han entonat junts el ja tradicional "Muchachos", l'himne oficiós de la campiona del món. 

Després d'aquests dos amistosos guanyats, l'Argentina passarà a ser la número 1 del rànquing de la FIFA del pròxim mes d'abril. 

Anar al contingut