Messi tornarà a oferir la Pilota d'Or a l'afició del Camp Nou (@FCBarcelona_cat)
Barça

Messi oferirà la sisena Pilota d'Or abans del Barça-Mallorca al Camp Nou

El 10 blaugrana compartirà el guardó que va rebre el passat dilluns a París i que el confirma com el futbolista amb més premis

Actualitzat

Leo Messi oferirà la sisena Pilota d'Or de la seva carrera a l'afició blaugrana abans de l'inici del partit de Lliga entre el Barça i el Mallorca que es disputarà aquest dissabte al Camp Nou. El 10 blaugrana compartirà el guardó que va rebre dilluns a París i que el confirma com el futbolista amb més premis.

Entrenament amb tots els disponibles

Els cinc futbolistes del Barça que no es van exercitar ahir amb permís del club -el porter Marc André ter Stegen, el defensa Clément Lenglet, els migcampistes Arthur Melo i Frenkie de Jong, i el davanter Antoine Griezmann- han participat en l'entrenament que l'equip blaugrana ha fet aquest dijous a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar la visita del Mallorca.

Ernesto Valverde ha dirigit una sessió en què han participat tots els jugadors disponibles del primer equip, a més dels futbolistes del Barça B Ronald Araujo, Carles Pérez i Ansu Fati.

Els blaugranes tornaran a exercitar-se aquest divendres a les sis de la tarda, a les instal·lacions de Sant Joan Despí. Una hora abans, Valverde compareixerà en roda de premsa en la prèvia del partit de Lliga contra el Mallorca al Camp Nou.

Anar al contingut