Bartomeu vol parlar amb Messi per evitar la seva marxa del Barça
Barça

Messi demana una reunió amb el Barça per trobar una sortida

L'argentí vol arribar a un acord que li permeti deixar el club sense allargar el conflicte

Xavi LemusActualitzat

Leo Messi ha mogut peça en el conflicte que manté amb el Barça. El capità blaugrana ha demanat als seus assessors que es reuneixin amb el club per intentar aconseguir un acord. És la seva resposta a la proposta d'ahir del president d'oferir la seva dimissió si amb això el davanter argentí continuava vestint la samarreta culer.

Aquesta trobada, que s'ha de produir en les pròximes hores, no sembla, de moment, que doni peu a un desenllaç fàcil. El Barça considera que Messi és una peça imprescindible i es remet als seus 700 milions de clàusula si algun club se'l vol endur. Per contra, el jugador continua ferm en la decisió de tancar la seva etapa al Camp Nou i el seu objectiu és pactar un acord que acabi amb el seu traspàs. Un estira-i-arronsa que acabarà amb un vencedor però que, a hores d'ara, continua amb empat en el marcador.

Per la seva banda, el Barça ja ha dit que no vol cap trobada amb Messi que serveixi per pactar una sortida, ja que considera l'argentí una peça imprescindible en el projecte de Koeman.

ARXIVAT A:
MessiJosep Maria Bartomeu
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut