Bartomeu: "La crisi és esportiva"
Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona
Barça

Josep Maria Bartomeu estaria disposat a deixar el Barça si Messi diu públicament que el problema és ell

El president del Barça està disposat a plegar, però mantenint la seva directiva, si això ajuda a la continuïtat de Leo Messi. La decisió del crac argentí és ferma i la seva intenció és forçar al club a negociar la seva sortida.

Francesc Latorre / Xavi LemusActualitzat

Continua el pols entre el Barça i Leo Messi per decidir el futur del crac argentí. I enmig d'aquesta partida de cartes, ha estat el president blaugrana qui ha decidit moure fitxa. Josep Maria Bartomeu ha admès que estaria disposat a deixar el càrrec de president del FC Barcelona si així pogués facilitar la continuïtat de Leo Messi al club. Segons ha pogut saber TV3, el president acceptaria fer un pas al costat i deixar que la seva junta acabés el mandat, és a dir, no convocar eleccions anticipades, si Messi afirmés públicament que el problema és el president. Des del club es considera que el jugador hauria de comunicar per què vol deixar el club.

Aquest gest per part del president sembla que tingui difícil resposta per part del jugador. En principi, el capità blaugrana no afronta el duel en clau eleccions o presidents, sinó amb la ferma decisió de tancar la seva etapa com a blaugrana. Per tant, la seva intenció és forçar al club a negociar la seva sortida.

Per part del Barça, es volen mantenir ferms per impedir la seva marxa i es remeten a la seva clàusula de rescissió de 700 milions com l'única via possible per deixar l'entitat barcelonista. Una opció inviable per a qualsevol equip que aspiri a contractar a Leo Messi. Per tant, el serial continuarà en els pròxims dies.

 

 

 

ARXIVAT A:
MessiJosep Maria Bartomeu
Anar al contingut