Laporta, Unzué i Guardiola promocionant el partit al Camp Nou entre el Barça i el Manchester City per l'ELA
Barça

Més de 51.000 entrades venudes del Barça-City contra l'ELA

Un partit molt especial amb Unzué com a gran dinamitzador que es jugarà el 24 d'agost

Actualitzat

Dimecres que ve es jugarà al Camp Nou l'amistós contra el Manchester City de Pep Guardiola. Partit benèfic, organitzat per l'extècnic Juan Carlos Unzué, per lluitar contra l'ELA --la malaltia que té des de fa dos anys

Aquest dimecres s'ha sabut que ja se n'han venut més de 51.500 entrades. Aquest Barça-Manchester City es jugarà a partir de 2/4 de 10 del vespre i es podrà seguir també per TV3.

Unzué, que el 18 de juny del 2020 va anunciar que tenia ELA, ja pensava a organitzar el partit des de feia temps. L'amistós hauria d'haver-se disputat l'agost passat, però la pandèmia va aconsellar que no es fes llavors.

L'exfutbolista i exentrenador navarrès va comentar durant la presentació del partit que per lluitar contra l'ELA es necessita "l'ajuda de tothom", també dels polítics:

"Fa unes setmanes es va presentar una proposició de llei per als afectats per ELA, però sembla que no s'ha mogut res. Els demanem que es posin a la feina, cada vegada el nostre equip és més fort."

La beneficiària del partit serà la Fundació Luzón. Les entrades ja es poden adquirir a la pàgina web del Barça i es poden fer donacions per a la fila 0. Les entrades van de 19 a 99 euros (entrades VIP).

Anar al contingut